11° ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – 4η Ανακοίνωση

Sorry, this entry is only available in Greek. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Σας ευχαριστούμε για τη θετική σας ανταπόκριση και τη μεγάλη συμμετοχή στο 11ο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14 με 16 Μαρτίου 2018 στη Θεσσαλονίκη στο Συνεδριακό Κέντρο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του ΑΠΘ. Με μια μικρή καθυστέρηση, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνουμε το τελικό πρόγραμμα του συνεδρίου. Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι οι:

  • Σωτήρης Καλογήρου, καθ. Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, (Editor in chief Renewable Energy, Elsevier)
  • Δρ. Δημήτριος Κανελλόπουλος, διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου, ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε.
  • Δημήτριος Μπίκας, ομότιμος καθ. Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Η Οργανωτική Επιτροπή θα ήθελε να υπενθυμίσει ότι στα πρακτικά του συνεδρίου θα περιληφθούν μόνο οι εισηγήσεις που θα παρουσιασθούν κατά τη διάρκεια των εργασιών του, και ότι τουλάχιστον ένας εκ των συγγραφέων της κάθε ανακοίνωσης θα πρέπει να έχει εγγραφεί στο συνέδριο.

Επίσης, οι συγγραφείς που συμμετέχουν σε πολλές εργασίες έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν έως δύο το πολύ εργασίες.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να προεγγραφείτε στο συνέδριο και στη συνέχεια να αποστείλετε στο iht@eng.auth.gr το αποδεικτικό  μαζί με το ονοματεπώνυμο σας. Σε κάθε περίπτωση, εγγραφή θα μπορεί να γίνει και στην γραμματεία του συνεδρίου κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Ινστιτούτου.

Επικοινωνία

For further information regarding the IST you can contact the institute’s secretary with one of the following ways:


Tel: (+30) 2310 996081, 996084

fax: (+30) 2310 996087

email: iht@eng.auth.gr


Post Address:

Institute of Solar Technology,
Aristotele University of Thessaloniki,
POB 487, 541 24 Thessaloniki