11° ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – 4η Ανακοίνωση

Σας ευχαριστούμε για τη θετική σας ανταπόκριση και τη μεγάλη συμμετοχή στο 11ο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14 με 16 Μαρτίου 2018 στη Θεσσαλονίκη στο Συνεδριακό Κέντρο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του ΑΠΘ. Με μια μικρή καθυστέρηση, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνουμε το τελικό πρόγραμμα του συνεδρίου. Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι οι:

  • Σωτήρης Καλογήρου, καθ. Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, (Editor in chief Renewable Energy, Elsevier)
  • Δρ. Δημήτριος Κανελλόπουλος, διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου, ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε.
  • Δημήτριος Μπίκας, ομότιμος καθ. Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Η Οργανωτική Επιτροπή θα ήθελε να υπενθυμίσει ότι στα πρακτικά του συνεδρίου θα περιληφθούν μόνο οι εισηγήσεις που θα παρουσιασθούν κατά τη διάρκεια των εργασιών του, και ότι τουλάχιστον ένας εκ των συγγραφέων της κάθε ανακοίνωσης θα πρέπει να έχει εγγραφεί στο συνέδριο.

Επίσης, οι συγγραφείς που συμμετέχουν σε πολλές εργασίες έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν έως δύο το πολύ εργασίες.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να προεγγραφείτε στο συνέδριο, κάνοντας κατάθεση στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό και στη συνέχεια να αποστείλετε στο iht@eng.auth.gr το αποδεικτικό της κατάθεσης μαζί με το ονοματεπώνυμο σας. Σε κάθε περίπτωση, εγγραφή θα μπορεί να γίνει και στην γραμματεία του συνεδρίου κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Τα στοιχεία του λογαριασμού είναι:

Ινστιτούτο Ηλιακής Τεχνικής

Τράπεζα Alpha Bank

IBAN: GR98 0140 4120 4120 0210 1080 237

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Ινστιτούτου.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Ινστιτούτο Ηλιακής Τεχνικής μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία του Ινστιτούτου με έναν από τους παρακάτω τρόπους:


τηλ: (+30) 2310 996081, 996084

fax: (+30) 2310 996087

email: IHT@eng.auth.gr


Ταχ.Διεύθυνση:

Ινστιτούτο Ηλιακής Τεχνικής,
ΑΠΘ, Πανεπιστημιούπολη,
Τ.Θ. 487, 541 24 Θεσσαλονίκη